Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Жени

Тетова Булс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЕнеаСинани 03047711.07.2009
2НидаЕмини 03041814.06.2007
3СенаБиљали 03041920.03.2008
4ОлаАбдулахи 03206306.05.2007
5ЕљаАрифи 02953002.01.2009
6АмелаАљити 02953120.02.2008
7ЕлизаАлији 02974128.02.2008
8БардхаБеџети 03042107.04.2009
9ДеборахАкики 03047623.11.2009
10ТараШахини 03195720.02.2012
11МарѓелаХасани 03195801.06.2012

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АбусБакиуФизиотерапевт
2БесартМухидиниТехнички раководител
3АлбионОсманиСлужбен претставник
4ЖаклинаСтојановскаТренер
5КасамФератиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ