Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Мажи

Тетова Булс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БеркРустеми 03045722.05.2011
2АлмирБалеза 03045913.06.2011
3АндиХусеини 03045824.09.2011
4ДорсејКуртиши 03046017.09.2011
5АртБафтиари 03046112.03.2011
6ДиарБраими 03046202.11.2011
7АммарАдили 03046326.08.2012
8АмељАрифи 03046403.11.2012
9ЕордПапранику 03046525.11.2012
10МерванАлија 03046618.11.2012
11УмарУсејни 03049928.11.2011
12ДиарАлили 03123208.05.2012
13ГурМухареми 03123322.02.2011
14ИлиБесими 03195907.02.2011
15ЈонБесими 03200212.08.2011
16ЛеуАмити 03225511.01.2011

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АбусБакиуФизиотерапевт
2БесартМухидиниТренер
3АлбионОсманиСлужбен претставник
4КасамФератиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ