Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва А Лига Жени

Пробаскет Кавадарци

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнгелаСтаврова 03309013.11.1997
2ЛилеМиткова 03288003.06.2004
3СофијаСтоева 03338010.02.1999
4АнастасијаТодорова 03287916.02.2005
5ЉубицаБошкова 03287629.03.2005
6МелитаЃелова 02640830.07.2007
7ЛилјанаЃорѓиева 02639620.09.2008
8ЈорданкаБошкова 03287703.12.2008
9МаријаДимитријова 03287815.04.2006
10БранкицаМегленова 02973317.03.2008
11ДушицаМицева 02973807.06.2009
12АлександраБогојевска 03031024.03.2008

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МилицаЈовановиќ03309211.12.2003
2ЈованаРаденковиќ03309117.02.1991
3Ламоника ДенисеПлатер03337205.08.2000

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарГрковФизиотерапевт
2АтанасДимовТренер
3АлександарПоповскиСлужбен претставник
4БлагороднаСтефановаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ