Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Жени

Пробаскет Кавадарци

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МелитаЃелова 02640830.07.2007
2ЛилјанаЃорѓиева 02639620.09.2008
3БранкицаМегленова 02973317.03.2008
4ЦветанкаСпасова 02974321.01.2009
5БојанаСапунџиева 02974802.05.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ