Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Жени

Пробаскет Кавадарци

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МилаЌолчевска 03030827.03.2007
2МелитаЃелова 02640830.07.2007
3ПавлинкаКостова 02640720.06.2007
4ЛилјанаЃорѓиева 02639620.09.2008
5БранкицаМегленова 02973317.03.2008
6ДушицаМицева 02973807.06.2009
7НадицаПанова 02973619.10.2011
8ЦветанкаСпасова 02974321.01.2009
9ВалентинаАтанасова 02974509.07.2010
10БојанаЃорѓиева 02974616.06.2011
11ЕлизабетаСтојанова 02974724.10.2009
12БојанаСапунџиева 02974802.05.2008
13ХристинаЈанчева 02991027.02.2008
14АлександраБогојевска 03031024.03.2008
15СараНиколова 03142323.01.2010
16ЛилјанаВелковска 03142202.01.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЕлеонораАтанасоваПомошник тренер
2АтанасДимовТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ