Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Жени

Пробаскет Кавадарци

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДушицаМицева 02973807.06.2009
2НадицаПанова 02973619.10.2011
3ЦветанкаСпасова 02974321.01.2009
4ВалентинаАтанасова 02974509.07.2010
5БојанаЃорѓиева 02974616.06.2011
6ЕлизабетаСтојанова 02974724.10.2009
7МатеаПетрова 03142116.06.2009
8СараНиколова 03142323.01.2010
9ДраганаАризанова 03173319.03.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЕлеонораАтанасоваТренер
2АлександарГрковФизиотерапевт
3АтанасДимовСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ