Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета A Лига Мажи

Пробаскет Кавадарци

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИлијаРистов 03032831.07.1999
2ТрајчеСтојановски 03032918.10.2001
3ДенисНиколовски 03093101.09.2004
4ЈованРистовски 03033111.09.2002
5БлажеМитрев 03093201.11.2002
6ДимитарМитревски 03098029.09.2004
7МариоВеличковски 03093010.02.2004
8АндрејНајдоски 03093313.10.2004
9ВикторАврамов 03032619.06.2003
10ТодорГрозданов 03032510.06.2004
11БојанСтавров 03032709.09.2004
12СтојчеТрајчев 03033010.04.2004
13ДејанЃорѓиевски 03212031.10.2000

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарГрковФизиотерапевт
2АтанасДимовТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ