Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва А Лига Жени

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнаЖивковиќ Крстевска 03203224.08.1987
2ТеаМитрева 03019420.11.1999
3РозеУкоска 03137208.07.2003
4КристинаЈаневска 02990304.07.1997
5ЈанаПетрова 03200325.12.2004
6СофијаГоговска 03043924.09.2004
7МаријаМитева 02646921.09.1998
8ЛараМалиновска 02938919.11.2007
9ЕленаАлулоска 03201405.03.2006
10МихаелаДамеска 02939002.04.2007
11БелмаДечковиќ 02977420.01.2007
12МиаДангева 03198013.04.2005
13АнаЈорданова 03047919.11.2008

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Оливија ФранцесЛи03128112.12.1991
2Џои АнтоинетСимонс03128210.04.1997

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИванДимовскиТехнички раководител
2ДраганДимовскиСлужбен претставник
3ИгорКостадиновЛекар
4ЏељоКрасниќСлужбен претставник
5ВелаКрасниќТренер
6МаријаНиколиќЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ