Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Жени

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЕленаАлулоска 03201405.03.2006
2МихаелаДамеска 02939002.04.2007
3ЈованаДимовска 03229810.02.2009
4БелмаДечковиќ 02977420.01.2007
5ЕваСтојковска Палевска 03229709.06.2008
6БеринаДечковиќ 03288801.12.2009
7НинаКарајованова 03229615.07.2009
8МирославаМаксимова 03229910.07.2009
9МилаЈаневска 03230130.08.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВелаКрасниќТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ