Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Жени

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НедаЃорговска 03266501.10.2010
2ЈованаДимовска 03229810.02.2009
3НадеждаСтојановска 03230021.06.2010
4СимонаКрстевска 03425910.06.2009
5ЕваСтојковска Палевска 03229709.06.2008
6ЈованаСтанојоска 03416618.05.2011
7БеринаДечковиќ 03336001.12.2009
8НинаКарајованова 03229615.07.2009
9МирославаМаксимова 03229910.07.2009
10ТеонаРистовска 03326809.07.2009
11МилаЈаневска 03230130.08.2009
12ЕваАнтонова 03425804.12.2008
13ЛинаПетрушевска 03431523.10.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ТамараВолчевскаФизиотерапевт
2ИгорКостадиновЛекар
3ГоранКрстевскиТренер
4КристијанМирчевскиТехнички раководител
5МоникаМитревскаЛекар
6СимонаНауноваЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ