Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Жени

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НедаЃорговска 02718201.10.2010
2ЈованаДимовска 02938810.02.2009
3АникаДимовска 02963926.06.2012
4ЛараАрангеловиќ 02964202.12.2012
5АнаДанева 02969002.07.2013
6КалинаТрпевска 02968908.04.2013
7БеринаДечковиќ 02984701.12.2009
8КјараПетровска 02990918.02.2010
9СофијаПетровска 02990818.02.2010
10АнелаДечковиќ 03009520.09.2013
11НинаКарајованова 03011515.07.2009
12МирославаМаксимова 03019510.07.2009
13АнгелаНаунова 03043821.11.2011
14Ана МаријаМитковска 03142006.03.2012
15АнгелаВаневска 03192204.06.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЈанеГорговскиФизиотерапевт
2ИгорКостадиновЛекар
3ВелаКрасниќТренер
4ЏељоКрасниќПомошник тренер
5СимонаНауноваЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ