Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Жени

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АникаДимовска 02963926.06.2012
2ЛараАрангеловиќ 02964202.12.2012
3АнаДанева 02969002.07.2013
4АнелаДечковиќ 03009520.09.2013
5Ана МаријаМитковска 03288906.03.2012
6ЕмаЛуческа 03225325.07.2012
7ЕлеонораЦветановска 03224923.03.2012
8ИринаДимоска 03230216.10.2013
9ДинаЧаковска 03288108.12.2012

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ