Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

МЗТ Скопје Уни Банка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БојанСтојановски 03107513.10.2004
2ДавидТалевски 03343715.12.2005
3ФилипПандев 03343807.06.2003
4ДиноЛазарев 03272516.01.2006
5ЛазарЃиновски * Црн Дрим 00703271722.07.2007
6ХристијанНастовски 03343904.08.2003
7БорјанАнгелковски 03107721.10.2004
8ТеодорЃуровски 03233906.03.2006
9БорјанКитановски 03273022.06.2007
10МирзаШаќировиќ 03272203.01.2006
11БојанВеличковски 03272607.04.2006
12ДаворМиливојевиќ 03343608.08.2005
13АлекДимоски 03373105.12.2005
14БеррАбди * Универзитет Тетово03233824.09.2006
15ВикторСтојковски * Навико Академија ФМП ад03331702.04.2004
16НиколаМасевски * Навико Академија ФМП ад03324624.11.2003
17МаркоСпасовски * Навико Академија ФМП ад03330301.08.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1Филип БосилковСлужбен претставник
2АлександарГроздановЛекар
3НиколаЗдравковиќТехнички раководител
4СтефанКукановскиПомошник тренер
5ДушанМанојловиќСлужбен претставник
6БојанСерафимовТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ