Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

МЗТ Скопје Уни Банка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БојанСтојановски 03107513.10.2004
2ДавидТалевски 03343715.12.2005
3ФилипПандев 03343807.06.2003
4ДиноЛазарев 03272516.01.2006
5ЛазарЃиновски * Црн Дрим 00703271722.07.2007
6ХристијанНастовски 03343904.08.2003
7БорјанАнгелковски 03107721.10.2004
8ТеодорЃуровски 03233906.03.2006
9СергејПетровиќ 03272715.06.2007
10БорјанКитановски 03273022.06.2007
11МирзаШаќировиќ 03272203.01.2006
12БојанВеличковски 03272607.04.2006
13ДаворМиливојевиќ 03343608.08.2005
14АлекДимоски 03373105.12.2005
15БеррАбди 03233824.09.2006
16МихаилТасевски 03234218.08.2006
17ВикторСтојковски * Навико Академија ФМП ад03331702.04.2004
18АнгелСтојанов * Вардар ад03283223.06.2005
19МаркоСпасовски * Навико Академија ФМП ад03330301.08.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарГроздановЛекар
2НиколаЗдравковиќТехнички раководител
3СтефанКукановскиПомошник тренер
4ДушанМанојловиќСлужбен претставник
5БојанСерафимовТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ