Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи - Разигрување

МЗТ Скопје Уни Банка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БојанСтојановски 03107513.10.2004
2ВикторСтојковски 03331702.04.2004
3ДавидТалевски 03343715.12.2005
4ФилипПандев 03343807.06.2003
5ДиноЛазарев 03272516.01.2006
6ЛазарЃиновски 03271722.07.2007
7ХристијанНастовски 03343904.08.2003
8БорјанАнгелковски 03107721.10.2004
9ТеодорЃуровски 03233906.03.2006
10БорјанКитановски 03273022.06.2007
11МирзаШаќировиќ 03272203.01.2006
12БојанВеличковски 03272607.04.2006
13ДаворМиливојевиќ 03343608.08.2005
14АлекДимоски 03373105.12.2005
15БеррАбди 03233824.09.2006
16МаркоСпасовски 03330301.08.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1Филип БосилковСлужбен претставник
2АлександарГроздановЛекар
3НиколаЗдравковиќТехнички раководител
4СтефанКукановскиПомошник тренер
5ДушанМанојловиќСлужбен претставник
6БојанСерафимовТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ