Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

МЗТ Скопје Уни Банка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДиноЛазарев 03272516.01.2006
2СтефанСерафимовски 03272011.02.2007
3ЛазарЃиновски 03271722.07.2007
4НиколаЈорданов 03234107.02.2006
5ТеодорЃуровски 03233906.03.2006
6СергејПетровиќ 03272715.06.2007
7БорјанКитановски 03273022.06.2007
8МирзаШаќировиќ 03272203.01.2006
9БојанВеличковски 03272607.04.2006
10ФилипПерковски 03271908.09.2007
11АнтониоДрагутиновски 03271830.01.2007
12МаркоСибиновски 03234003.06.2006
13БеррАбди 03233824.09.2006
14МатејВелковски 03272123.04.2007
15МихаилТасевски 03234218.08.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1СтефанКукановскиПомошник тренер
2БојанСерафимовскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ