Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

МЗТ Скопје Уни Банка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛукаЛасло 03277626.07.2009
2ДамјанКотевски 03279824.05.2008
3ПетарСтефановски 03280328.04.2009
4СтефанАтанасовски 03412730.11.2009
5ДавидБранов 03413002.02.2009
6МартинКралев 03277703.11.2009
7МиланСтанковиќ 03277519.10.2009
8ФивосСтефанидис 03280008.05.2009
9АлександарКотевски 03279926.01.2011
10ДимитарСисиркоски 03277821.01.2009
11ФилипЃорѓиевски 03277910.11.2010
12ВедранДимишковски 03278211.09.2010
13ЈованГајиќ 02982428.01.2010
14ДавидМитковски 03278009.08.2008
15ТеодорГошевски 03278123.05.2010
16ПетарСтоилковски 03280124.12.2009
17ХристијанАнтовски 03412618.04.2008
18ГорјанСтојановски 03412818.08.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ТеоМитевскиТренер
2АндрејСимоновскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ