Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

МЗТ Скопје Уни Банка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ПетарИлиќ 03171302.04.2009
2ДимитарСпасовски 03171209.11.2009
3МихаилМицкоски 02792722.11.2009
4ДоминикСпасиќ 03208523.02.2010
5СтефанГаич 02793728.01.2010
6ЛукаМарковски 02793524.03.2010
7ПетарСмиљковиќ 03171527.10.2009
8ХристијанЈагуриноски 02982107.01.2010
9МатејТодоровски 02982301.07.2010
10ЈованГајиќ 02982428.01.2010
11ДавидГацов 03011401.03.2010
12ИванПоповски 03171409.09.2009
13ПетарСтоилковски 03187024.12.2009
14ЛукаМитровиќ 03208605.03.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МартинАнчевскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ