Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

ЖКК Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МартинаАлексова 03090625.11.2002
2ЕраПајазити 03110622.05.1998
3МевлудеЦури 02260213.11.2004
4СтефанијаЦветаноска 03030609.10.2003
5АлевТахир 03205712.05.2003
6ДренушеМуниши 03148007.02.2001
7РинаСалиу 03030524.06.2003
8ДеаХоџа 02378301.08.2005
9ГорданаМилошевиќ 03138307.07.2002
10Ана МаријаДојкова 03090709.03.2003
11СараСулејмани 02938310.02.2008
12ТамараКирова 03090830.06.2005
13СиханаШеху 02711516.03.2008
14СлавицаЈанкова 03192302.06.2000

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БлертаДеариЛекар
2ВалонДеариТехнички раководител
3ЕнверМифтариТренер
4ФаикМифтариЛекар
5ЕраПајазитиТренер
6ФитимСулејманиСлужбен претставник
7СтеванчеТалескиФизиотерапевт
8ШенолТахирЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ