Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

ЖКК Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанијаЦветаноска 03382009.10.2003
2АлевТахир 03205712.05.2003
3ДренушеМуниши 03348507.02.2001
4ПетранкаСтојановска 03399215.09.2002
5РинаСалиу 03337924.06.2003
6ДеаХоџа 03388601.08.2005
7ГорданаМилошевиќ 03385507.07.2002
8Ана МаријаДојкова 03385609.03.2003
9СараСулејмани 02938310.02.2008
10ТамараКирова 03423930.06.2005
11БлинаЕјупи 02779817.03.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БлертаДеариЛекар
2ВалонДеариСлужбен претставник
3БетимДодаСлужбен претставник
4ЕнверМифтариТренер
5ФаикМифтариЛекар
6ЕраПајазитиТренер
7ФитимСулејманиСлужбен претставник
8СтеванчеТалескиФизиотерапевт
9ШенолТахирЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ