Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Жени

ЖКК Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДеаХоџа 02378301.08.2005
2СараСулејмани 02938310.02.2008
3ТамараКирова 03090830.06.2005
4СиханаШеху 02711516.03.2008
5БлинаЕјупи 02779817.03.2009
6АлеаАмети 02833229.07.2009
7АрбнораРустеми 02986820.06.2009
8БунаБуњаку 03191201.05.2008
9РитаНухиу 03191820.10.2010
10ДиелзаДарлишта 03191929.04.2008
11АртаМуртези 03198820.12.2008
12АнесаСулејмани 03198905.08.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БлертаДеариЛекар
2ВалонДеариТехнички раководител
3ФаикМифтариЛекар
4ЕнверМифтариТренер
5ЕраПајазитиТренер
6СтеванчеТалескиФизиотерапевт
7ШенолТахирЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ