Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Жени

ЖКК Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СараСулејмани 02938310.02.2008
2СиханаШеху 02711516.03.2008
3БлинаЕјупи 02779817.03.2009
4АлеаАмети 02833229.07.2009
5АрбнораРустеми 02986820.06.2009
6БунаБуњаку 03191201.05.2008
7РитаНухиу 03191820.10.2010
8ДиелзаДарлишта 03191929.04.2008
9ЕринаМуртези 03192020.04.2011
10АртаМуртези 03198820.12.2008
11АнесаСулејмани 03198905.08.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БлертаДеариЛекар
2ВалонДеариТехнички раководител
3ЕнверМифтариТренер
4ФаикМифтариЛекар
5ЕраПајазитиТренер
6СтеванчеТалескиФизиотерапевт
7ШенолТахирЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ