Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва А Лига Жени

ЖКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СлавицаНаков 03142529.07.1985
2ИвонаЃорѓиевска 03142616.11.1995
3СимонаДеловска 03030219.06.1992
4ЕдинаМуса 03103807.08.1991
5ДраганаПетковска 03030324.12.1997
6МоникаЗафировска 03199129.07.2002
7ТамараГилева 03030411.01.2004
8НинаЗафирова 03042913.09.2004
9АњаНачевска 03137524.05.2007
10АнилаРулани 03047006.04.2005
11ТеодораМариновска 03046810.04.2008
12БојанаНиколиќ 02874209.07.2007
13МартинаЏангаровска 03046724.03.2007
14БојанаАнастасијеска 03117021.07.2007
15АнгелаТасовски 03002920.11.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1Јасмина Герасимовска НиколиќСлужбен претставник
2ГораздАндоновЛекар
3ГоранАндоновЛекар
4БранкоАндриевскиСлужбен претставник
5АлександарАшадановТренер
6ЕфтимДимитровскиЛекар
7ЉупчоИлчевскиПомошник тренер
8СлавицаНаковСлужбен претставник
9БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт
10БлагојаТрифуновскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ