Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва A Лига Жени

ЖКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СлавицаНаков 03348229.07.1985
2СимонаДеловска 03298619.06.1992
3МоникаЗафировска 03267629.07.2002
4АњаНачевска 03137524.05.2007
5МаријаДимитријевиќ 03267117.02.2003
6ЈанаКукунешоска 03266922.02.2008
7ТеодораМариновска 03046810.04.2008
8МилаНачевска 03266827.01.2009
9БојанаНиколиќ 02874209.07.2007
10МартинаЏангаровска 03046724.03.2007
11БојанаАнастасијеска 03117021.07.2007
12ЈанаПислевска 03267322.04.2009
13АнгелаТасовски 03002920.11.2007

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КеитлинМатхеу03267011.05.1992

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндоновЛекар
2ГораздАндоновЛекар
3АлександарАшадановТренер
4ЈасминаГерасимовска НиколиќПомошник тренер
5БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ