Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Жени

ЖКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АњаНачевска 03137524.05.2007
2ЈанаКукунешоска 03266922.02.2008
3ЛораРистеска 03267527.06.2009
4СтелаСтојановска 03217329.08.2007
5ТеодораМариновска 03046810.04.2008
6МилаНачевска 03266827.01.2009
7БојанаНиколиќ 02874209.07.2007
8МартинаЏангаровска 03046724.03.2007
9БојанаАнастасијеска 03117021.07.2007
10ЈанаПислевска 03267322.04.2009
11СтефанијаСтојкоска 03047128.05.2007
12МаријаЕфтимова 03167123.05.2007
13НартаФерати 03030117.04.2008
14АлидаСулејмани 03267218.03.2006
15МиленаЗафировска 03205807.11.2008
16АнгелаТасовски 03002920.11.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндоновЛекар
2АлександарАшадановСлужбен претставник
3ЈасминаГерасимовска НиколиќТренер
4СлавицаНаковПомошник тренер
5БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт
6СимонаРистовскаЛекар
7ОливерСтојмановиќПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ