Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Жени

ЖКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АњаНачевска 03137524.05.2007
2ЛораРистеска 02555827.06.2009
3ТеодораМариновска 03046810.04.2008
4МаријаДимитровска 02728417.02.2010
5МилаНачевска 03020127.01.2009
6БојанаНиколиќ 02874209.07.2007
7МартинаЏангаровска 03046724.03.2007
8БојанаАнастасијеска 03117021.07.2007
9ЈанаПислевска 02734222.04.2009
10СтефанијаСтојкоска 03047128.05.2007
11ТамараКостова 02741502.03.2009
12МаријаЕфтимова 03167123.05.2007
13НартаФерати 03030117.04.2008
14ТеаТрајковска 02832626.02.2010
15МиленаЗафировска 03205807.11.2008
16АнгелаТасовски 03002920.11.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГораздАндоновЛекар
2ГоранАндоновЛекар
3АлександарАшадановСлужбен претставник
4ЈасминаГерасимовска НиколиќТренер
5ЕфтимДимитровскиЛекар
6СлавицаНаковПомошник тренер
7БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт
8ТошеТрајковскиФизиотерапевт
9БлагојаТрифуновскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ