Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Жени

ЖКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛораРистеска 02555827.06.2009
2МаријаДимитровска 02728417.02.2010
3МилаНачевска 03020127.01.2009
4ЈанаПислевска 02734222.04.2009
5НиколијаИвановска 02741319.12.2011
6НадеждаСтојановска 02741421.06.2010
7ТамараКостова 02741502.03.2009
8ТеаТрајковска 02832626.02.2010
9ХанаФилиповска 02874319.11.2010
10ЈованаСтолеска 02957023.02.2010
11АнгелинаНиколиќ 02962030.07.2010
12МаријаЃорѓевиќ 02978521.01.2010
13АнабелаЃиновска 03006909.08.2010
14ЈованаЕфтовска 03009811.07.2010
15ЈованаМихајлова 03046910.01.2010
16СандраИлиевска 03047216.01.2010
17ИлинаТрајчева 03047425.11.2010
18ТеодораСтевковска 03047528.01.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГораздАндоновЛекар
2ГоранАндоновЛекар
3ЈасминаГерасимовска НиколиќПомошник тренер
4ЕфтимДимитровскиЛекар
5СлавицаНаковТренер
6БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт
7ОливерСтојмановиќПомошник тренер
8ТошеТрајковскиФизиотерапевт
9БлагојаТрифуновскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ