Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Жени

ЖКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НиколијаИвановска 02741319.12.2011
2ВањаАтанасова 02798317.02.2011
3ЈованаСтанојоска 02874411.05.2011
4МилаБлажевска 02970109.09.2011
5АлишаГрахам 03003229.01.2011
6МилаАндриевска 03005526.07.2011
7ЕленаСтојановска 03154311.06.2011
8АнгелаАнтова 03154207.05.2011
9ЈанаЈовановиќ 03154125.11.2011
10ЈованаЈоргушеска 03154013.03.2011
11МихаелаАнѓелеска 03167030.03.2011
12МиаКостова 03167315.02.2011
13СрнаМихајлоска 03195615.11.2012
14СрнаБошкоска 03195507.05.2012
15АндреаЃуровска 03224519.04.2012

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГораздАндоновЛекар
2ГоранАндоновЛекар
3ЕфтимДимитровскиЛекар
4БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт
5ОливерСтојмановиќТренер
6БлагојаТрифуновскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ