Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

Тим Арена

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Делфина МаријаТодосиев 02802831.05.2006
2Срна МаријаТодосиев 02802931.05.2006
3АнгелаАнгеловска 03370829.06.2007
4ИваДојчинова 02729131.07.2006
5ЕмануелаЈусин Величковска 02729205.11.2006
6МатејаМитева 03371112.08.2005
7АнѓелаЈанева 02729406.11.2006
8АнаИветиќ 02729828.09.2007
9СтефанијаАшкилова 03371217.03.2003
10ИваКолева 03219527.01.2009
11БојанаЈорданова 03317319.12.2009
12АндреаИветиќ 03378622.11.2009
13МилаТосева 03370525.07.2009
14НинаВарадинова 02984528.05.2009
15БлагицаТрајанова 03370724.04.2009
16МихаелаПетлеска 03384417.11.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НаташаЈордановаЛекар
2ЉупчоАшкиловТехнички раководител
3МајаАшкиловаПомошник тренер
4МаријаГоговаСлужбен претставник
5ПетреПетковскиТренер
6ИгорТодосиевЛекар
7ИванТрајковФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ