Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Жени

Тим Арена

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Делфина МаријаТодосиев 02802831.05.2006
2Срна МаријаТодосиев 02802931.05.2006
3ХристинаРистова 02729907.01.2005
4ПатрицијаЈанковска 02729028.11.2005
5ИваДојчинова 02729131.07.2006
6ЕмануелаЈусин Величковска 02729205.11.2006
7МатејаМитева 02729312.08.2005
8АнѓелаЈанева 02729406.11.2006
9ЕленаЏамбазова 02729709.05.2007
10АнаИветиќ 02729828.09.2007
11ИваКолева 03219527.01.2009
12БојанаЈорданова 02952919.12.2009
13АндреаИветиќ 02968322.11.2009
14ДораМилева 02968528.12.2010
15МилаТосева 02968725.07.2009
16НинаВарадинова 02984528.05.2009
17ВикторијаАндонова 03018328.04.2007
18АнгелаСтојовска 03219602.04.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЉупчеАшкиловТехнички раководител
2МајаАшкиловаТренер
3МаријаГоговаСлужбен претставник
4ПетреПетковскиТренер
5ИгорТодосиевЛекар
6НаташаЧепергановаЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ