Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Жени

Тим Арена

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИваКолева 03219527.01.2009
2СтефанијаКожухарева 02968114.02.2011
3ДораМилева 02968528.12.2010
4ЛинаИлиевска 02968821.02.2012
5ЛинаЗдравкова 02984322.01.2010
6НинаВарадинова 02984528.05.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ