Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Жени

Тим Арена

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИваКолева 03219527.01.2009
2БојанаЈорданова 02952919.12.2009
3ИсидораМитева 02968031.08.2011
4СтефанијаКожухарева 02968114.02.2011
5АндреаИветиќ 02968322.11.2009
6ДораМилева 02968528.12.2010
7МилаТосева 02968725.07.2009
8ЛинаИлиевска 02968821.02.2012
9ЛинаЗдравкова 02984322.01.2010
10НинаВарадинова 02984528.05.2009
11ЛинаДанилова 03131419.05.2009
12ЛанаДанилова 03131519.05.2009
13БлагицаТрајанова 03154924.04.2009
14АнгелаСтојовска 03219602.04.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЉупчеАшкиловТехнички раководител
2МајаАшкиловаТренер
3МаријаГоговаСлужбен претставник
4ПетреПетковскиТренер
5ИгорТодосиевЛекар
6НаташаЧепергановаЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ