Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Жени

ГКК Охрид

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СараТрајческа 03021001.03.2008
2ЕлениНаумова 03020427.05.2007
3АнастасијаВасилевска 03020204.01.2007
4СараЃорѓиеска 03020327.06.2007
5АнастасијаПетреска 03029327.10.2005
6МаријаРапешоска 03029724.09.2006
7МаријаТрпеноска 03029628.08.2006
8МартинаВеровска 03029420.03.2005
9КалинаБошеска 03020504.10.2007
10ЕмилијаМаленкова 03020619.07.2007
11ХанаАсим 03021102.05.2008
12КсенијаДимоска 03021207.03.2008
13ЕмаХаџи-Василева 03029514.03.2005
14УсниеИслам 03029815.09.2006
15МаријаЧавкоска 03029917.07.2006
16ЕмилијаЃореска 03030017.07.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЉупчоАтанасовФизиотерапевт
2МарјанБошалескиСлужбен претставник
3ХристијанКузманоскиСлужбен претставник
4ДејанМилошоскиТренер
5ГоцеМитрескиТехнички раководител

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ