Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Жени

ГКК Охрид

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СараТрајческа 03021001.03.2008
2ЕлениНаумова 03020427.05.2007
3АнастасијаВасилевска 03020204.01.2007
4СараЃорѓиеска 03020327.06.2007
5КалинаБошеска 03020504.10.2007
6ЕмилијаМаленкова 03020619.07.2007
7ИваКитеска 03020819.05.2007
8ЕмилијаВолканоска 03020928.01.2008
9ХанаАсим 03021102.05.2008
10КсенијаДимоска 03021207.03.2008
11ВикторијаИлијовска 03021306.09.2009
12АнтонијаДимоска 03021428.01.2010
13ЕмаЧепуњоска 03200906.07.2008
14ЈованаКрстаноска 03201017.08.2007
15АнаМитреска 03222623.12.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЉупчоАтанасовФизиотерапевт
2ХристијанКузманоскиСлужбен претставник
3ДејанМилошоскиСлужбен претставник
4ГоцеМитрескиТехнички раководител
5ХристијанСтојановскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ