Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

ГКК Охрид

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИванБалов 03025213.04.2000
2ЈованВретоски 03196625.06.2000
3МилеСтанимировиќ 03025403.07.1999
4КристијанСтолески * Гостивар 203025330.09.2002
5АсимЧелик 03024926.08.1983
6НаумСтојаноски 03025522.07.2000
7ХристијанКузманоски 03025120.02.2000
8ХристијанСтојаноски 03091021.12.1998
9ВаскоБојовски 03025614.01.1996
10МаркоЌушкоски 02840304.06.2006
11ДаркоДимитриевски 03025018.07.2001
12ОгњенДуриќ 02839731.07.2006
13МихаилМитрески 02840001.12.2005
14МаркоМешкоски 02840226.01.2005
15ДимитарВлаќески 03193027.10.2004
16ПавелСтевковски 03025817.09.2007
17ВикторТодороски 03025720.10.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЉупчоАтанасовФизиотерапевт
2КиреБелкоскиПомошник тренер
3МарјанБошалескиСлужбен претставник
4ДејанМилошоскиПомошник тренер
5ГоцеМитрескиТехнички раководител
6ТониСтојановскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ