Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи -  Плеј Оф

ГКК Охрид

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИванБалов 03025213.04.2000
2ТаулантИбраими 03200012.11.2002
3КристијанСтолески 03025330.09.2002
4АсимЧелик 03024926.08.1983
5НаумСтојаноски 03025522.07.2000
6ХристијанКузманоски 03025120.02.2000
7ХристијанСтојаноски 03091021.12.1998
8ВаскоБојовски 03025614.01.1996
9МаркоЌушкоски 02840304.06.2006
10ДаркоДимитриевски 03025018.07.2001
11ОгњенДуриќ 02839731.07.2006
12МиткоИлијовски 03205228.11.2004
13МихаилМитрески 02840001.12.2005
14МаркоМешкоски 02840226.01.2005
15ПавелСтевковски 03025817.09.2007
16ВикторТодороски 03025720.10.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЉупчоАтанасовФизиотерапевт
2КиреБелкоскиПомошник тренер
3МарјанБошалескиСлужбен претставник
4ДејанМилошоскиПомошник тренер
5ГоцеМитрескиТехнички раководител
6ТониСтојановскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ