Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

ГКК Охрид

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МартинБујароски 02840101.03.2005
2ЕфеДуница 03122423.09.2006
3МаркоЌушкоски 02840304.06.2006
4СтефанКапевски 02839413.02.2006
5ДимитарЃуроски 03224226.11.2006
6МартинАндреев 02992228.07.2006
7ОгњенДуриќ 02839731.07.2006
8НиколаТодороски 02839818.12.2005
9МихаилМитрески 02840001.12.2005
10МаркоМешкоски 02840226.01.2005
11БуракРахман 02840922.03.2005
12ГораздБошковски 02992415.06.2005
13ВикторТодороски 03025720.10.2006
14АндрејЈанески 03026115.11.2005
15ПетарСарафилоски 03026017.07.2006
16МаркоКрстаноски 03025926.04.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЉупчоАтанасовФизиотерапевт
2МарјанБошалескиСлужбен претставник
3ДејанМилошоскиТренер
4ГоцеМитрескиТехнички раководител
5ТониСтојаноскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ