Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

ГКК Охрид

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МариоВелкоски 03027416.08.2007
2СретенЛазороски 03026407.03.2007
3ЕнесРифат 03026725.05.2007
4ХадисУсеин 03026917.07.2007
5СтефанТасески 02839318.05.2007
6ЕмирДемирали 02840604.04.2007
7ПавелСтевковски 03025817.09.2007
8МартинСтефаноски 03027631.07.2008
9МартинМацкоски 03027531.12.2008
10ЛукаИлијоски 03027306.06.2007
11КристијанБудоски 03027218.08.2008
12ЈованРистески 03027123.11.2008
13ХарунОсмановски 03027007.01.2008
14ЕнверХасан 03026818.01.2007
15МихаилМајсторовиќ 03026230.08.2008
16МатејКаланоски 03026622.08.2008
17ВладимирРамбески 03026520.11.2008
18НиколаМитрески 03026318.07.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЉупчоАтанасовФизиотерапевт
2КиреБелкоскиПомошник тренер
3МарјанБошалескиСлужбен претставник
4ГоцеМитрескиТехнички раководител
5ХристијанСтојановскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ