Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

ГКК Охрид

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1РистеКарадакоски 03054607.01.2009
2ПетарЛазарески 03054522.12.2009
3НаумЈованоски 03054412.12.2009
4МетодијаЈаневски 03054304.08.2009
5МертМаксуд 03054209.05.2011
6МатејСтојаноски 03054107.04.2009
7ЈованАнѓелкоски 03054004.08.2009
8ЈонЃорѓиевски 03053913.01.2009
9ЕлвирСелим 03053804.06.2009
10ДимитријПаскали 03053722.01.2009
11ДавидПаункоски 03053627.10.2009
12БеркДуница 03053530.06.2011
13АнгелТрајчески 03053330.09.2009
14АндрејЦветковски 03053227.01.2009
15АлександарНаумов 03053127.12.2009
16ДраганСпасоски 03053019.02.2009
17КристијанДавидовски 03054708.08.2009
18ДавидЗмејкоски 03223503.11.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЉупчоАтанасовФизиотерапевт
2КиреБелкоскиПомошник тренер
3МарјанБошалескиСлужбен претставник
4ГоцеМитрескиТехнички раководител
5ХристијанСтојановскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ