Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва А Лига Жени

Баскет Кам 2011

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СараМаксимовска 03033922.01.2002
2ЕленаТасевска 03092623.04.2002
3ЦветанкаДимова 03034127.06.1998
4СањаАдамовска 03034004.07.1998
5КатеринаПоп Димитровска 02744307.08.2001
6ЗорицаКараѓозова 02757913.04.2005
7МилаЃуковиќ 03217607.08.2006
8МаријаНиколов 02861312.07.2005
9МиленаПетровска 02834314.10.2008
10АнаМилованова 02861427.03.2005
11АнастасијаСтојановска 02948731.01.2007
12МатејаВладимирова 02833701.05.2008
13БлагицаИлијева 03201807.04.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЗлаткоГоцевскиТренер
2ЈорданЦветановскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ