Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Жени

Баскет Кам 2011

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЗорицаКараѓозова 02757913.04.2005
2МилаЃуковиќ 03217607.08.2006
3МаријаНиколов 02861312.07.2005
4МиленаПетровска 02834314.10.2008
5МилаМихаиловска 02834808.11.2008
6АнаМилованова 02861427.03.2005
7АнастасијаСтојановска 02948731.01.2007
8МатејаВладимирова 02833701.05.2008
9ТеонаСтојчева 02835313.06.2008
10МихаелаПавловска 02967129.05.2008
11БлагицаИлијева 03201807.04.2008
12ТифаниЃеорѓиевска 03188610.09.2008
13ДраганаМинова 03217416.04.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЈорданЦветановскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ