Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Жени

Баскет Кам 2011

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МиленаПетровска 02834314.10.2008
2ИваДојчиновска 02834507.12.2009
3МилаМихаиловска 02834808.11.2008
4АнастасијаСтојановска 02948731.01.2007
5МатејаВладимирова 02833701.05.2008
6ЕваМиленковска 02834003.11.2010
7ИванаМихаиловска 02834931.03.2010
8ТеонаСтојчева 02835313.06.2008
9МихаелаПавловска 02967129.05.2008
10БлагицаИлијева 03201807.04.2008
11ЕленаНиколов 03166222.05.2010
12АнастасијаТасковска 03168325.03.2010
13ТифаниЃеорѓиевска 03188610.09.2008
14ДраганаМинова 03217416.04.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЗлаткоГоцевскиПомошник тренер
2ЈорданЦветановскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ