Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Жени

Баскет Кам 2011

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИваДојчиновска 02834507.12.2009
2ЕрикаСоколовска 02833505.06.2011
3ИваСтојковска 02833626.08.2010
4ЕваМиленковска 02834003.11.2010
5ЕмаДимитровска 02834114.02.2011
6СтефаниСтоименовска 02834208.05.2010
7ЈанаИлиева 02834406.04.2011
8ТеаЈангеловска 02834615.07.2010
9ИванаМихаиловска 02834931.03.2010
10СтефаниЈанева 02835107.01.2011
11МаријаСтоименовска 02835221.01.2011
12СтелаВелиновска 02835622.09.2011
13МихаелаАмпова 03014510.10.2010
14МатеаАнтовска 03017129.05.2011
15ЕленаНиколов 03166222.05.2010
16АнастасијаТасковска 03168325.03.2010
17МилаЈаневска 03188512.12.2012

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЗлаткоГоцевскиТренер
2ЈорданЦветановскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ