Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Жени

Баскет Кам 2011

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЕрикаСоколовска 02833505.06.2011
2ЕмаДимитровска 02834114.02.2011
3ЈанаИлиева 02834406.04.2011
4СтефаниЈанева 02835107.01.2011
5МаријаСтоименовска 02835221.01.2011
6СтелаВелиновска 02835622.09.2011
7МатеаАнтовска 03017129.05.2011
8ЈованаАмпова 03156501.08.2012
9МилаЈаневска 03188512.12.2012

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЈорданЦветановскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ