Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

ЖКК Куманово 2020

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександраПетрушевска 03202629.03.1993
2СтефанијаКостадинова 03202504.07.1997
3АнастасијаСтојанчевска 03075119.03.2002
4МилаДимитриевска 03074513.03.2006
5ГеоргинаСтојмановска 03074709.05.2004
6КатеринаЦветковска 03074018.08.2005
7МартинаСлавијоновски 03074419.01.1996
8СофијаНорска 03073930.05.2006
9АнастасијаМицевска 03117423.09.2002
10ТеодораВељановска 03074818.10.2004
11АндреаЧалевска 03074315.01.2007
12АнастасијаДодевска 03074622.09.2006
13МашаАрсиќ 03074916.08.2008
14МилаЃошевска 03075018.10.2007
15ТеаАлексовска 03203108.01.2006
16СтефанијаБогдановска 03204128.01.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВојаАнгеловскиЛекар
2МартинАнтевскиТренер
3ИванДенковскиПомошник тренер
4НиколчоСтаменковскиСлужбен претставник
5ДалиборСтаменковскиСлужбен претставник
6НиколаСтанојковскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ