Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва A Лига Жени

ЖКК Куманово 2020

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександраПетрушевска 03326129.03.1993
2СтефанијаКостадинова 03325404.07.1997
3АнастасијаСтојанчевска 03326219.03.2002
4ТамараКирова 03324730.06.2005
5МилаДимитриевска 03325913.03.2006
6КатеринаЦветковска 03325718.08.2005
7МартинаСлавијоновски 03381819.01.1996
8СофијаНорска 03325830.05.2006
9СањаБогоески 03324815.02.1984
10ТеодораВељановска 03325018.10.2004
11АндреаЧалевска 03324915.01.2007
12АнастасијаДодевска 03325122.09.2006
13МашаАрсиќ 03326016.08.2008
14МилаЃошевска 03325218.10.2007
15ТеаАлексовска 03326308.01.2006
16СтефанијаБогдановска 03325328.01.2007
17ДораЛазаревска 03325530.04.2009
18ИлинаАрсовска 03325628.12.2008

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СнежанаАлексиќ03332914.01.1989
2ЏејминЏонсон03333113.12.1995
3КамбЏане03333028.11.1997

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВојаАнгеловскиЛекар
2МартинАнтевскиТренер
3ИванДенковскиСлужбен претставник
4СањаКостоваПомошник тренер
5НиколчоСтаменковскиТехнички раководител
6СтефанСтојковскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ