Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Про Баскет 2019

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТрајчеРистески 03160903.11.2010
2БојанЈовановски 03161030.06.2013
3ОлегЈовановски 03161130.06.2013
4НиколаИлов 03160702.03.2011
5ХристијанЛиотиковски 03160505.07.2013
6КостаЈованов 03160824.07.2010
7ВикторКостов 03161204.03.2011
8МиткоПетков 03161314.11.2011
9СимонЈованов 03163827.08.2011
10ТодорКолев 03372103.02.2012
11ТошеДимитриев 03372228.12.2010
12АлександарМанев 03372331.01.2011
13БојанЦветков 03372422.08.2011
14ГеоргиСоколов 03372504.12.2011
15ЛазарБоев 03372605.09.2010
16МартинГаздаров 03373015.02.2014

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДимеБаснарковТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ