Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Соколи 1933

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДаниелКалов 03112816.09.1989
2ДаниелЗахариевски 03112925.03.1985
3МартинШалев 03112009.03.1996
4МиланДимитриески 03112625.09.1994
5НиколаКацарски 03112507.11.2001
6МихајлоМитев 03112330.08.1997
7АлександарЈовев 03112111.09.2002
8РистеДуев 03112720.12.2003
9МариоПлешков 03112423.09.2002
10ЕмануелСтојков 03112216.09.1987
11ХристијанТодороски * Еуро Никел 2005 ад03024811.07.2004
12НиколаБојчев * Еуро Никел 2005 ад03024621.08.2004
13СлавчеГеоргиев * Работнички ад03106318.06.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИванЈовановТренер
2ТошеДимиќФизиотерапевт
3ЉубеЗдравковСлужбен претставник
4ПетарКрстевТехнички раководител
5АлександарЛонгуровЛекар
6ТомчеТомевСлужбен претставник
7ГоцеЦуревСлужбен претставник
8КоцеШеќериновСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ