Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи -  Плеј Оф

Соколи 1933

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДаниелКалов 03112816.09.1989
2ИванЈованов 03205402.09.1986
3ДаниелЗахариевски 03112925.03.1985
4МартинШалев 03112009.03.1996
5МиланДимитриески 03112625.09.1994
6НиколаКацарски 03112507.11.2001
7МихајлоМитев 03112330.08.1997
8АлександарЈовев 03112111.09.2002
9ДаворГицев 03205508.11.2002
10РистеДуев 03112720.12.2003
11ДејанДончевски 03205627.10.1998
12МариоПлешков 03112423.09.2002
13ЕмануелСтојков 03112216.09.1987

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИванЈовановТренер
2ТошеДимиќФизиотерапевт
3ЉубеЗдравковСлужбен претставник
4ПетарКрстевТехнички раководител
5АлександарЛонгуровЛекар
6ТомчеТомевСлужбен претставник
7ГоцеЦуревСлужбен претставник
8КоцеШеќериновСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ