Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Жени

Јасмин 95

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнгелаМегленова 03004111.01.2010
2СандраСтојановиќ 03004010.09.2010
3МаријаНајдова 03003902.11.2010
4ЛилјанаСмилева 03003805.02.2010
5ИванаДимова 03003707.07.2010
6ТалиаВасилова 03003605.12.2010
7ЈованаКитева 03003507.08.2010
8ТатјанаГрижева 03003416.06.2010
9БорјанаГрижева 03003316.08.2010
10ДијанаЃорева 03005009.04.2010
11ФросинаАлексова 03015723.01.2011
12ИвонаЛалкова 03017815.05.2010
13ЕленаДинова 03019116.06.2010
14СараГечевска 03141727.02.2010
15ВеснаЃорчева 03141801.04.2009
16ЕвгенијаКицова 03141913.09.2009
17БојанаБаџова 03173405.08.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МетодијКаровскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ